Tuesday, 19 May 2015

SAYA MEMERLUKAN ENRICH MILES. ADA SESAPA NAK JUAL KAT SAYA TAK?


Hi Everyone,

Saya sedang berangan-angan untuk ke satu destinasi idaman, tapi sekarang ni kekurangan 10,000 enrich miles atau lebih untuk mendapatkan tiket MAS ke sana. So, sekiranya youall yang membaca post ini mempunyai lebihan enrich miles yang tidak digunakan/hampir nak expired, apa kata jualkan kepada saya. 

DARIPADA ENRICH MILES YOUALL EXPIRED BEGITU SAHAJA, LEBIH BAIK JUAL KEPADA SAYA.

Macamana nak jual?
OK, senang je. Menurut Enrich Online, kita boleh pindahkan setiap enrich miles yang kita ada kepada sesapa yang kita mahu pada kos 4 sen/enrich + RM40 kos administration. Saya akan bayar segala kos transfer yang dikenakan oleh Enrich ini.

 
Not bad, kan? Daripada enrich miles uolls expired begitu saja. Boleh dapat duit tamabahan. So, it's a win-win situation.

So, sekiranya berminat untuk jual kepada saya, leh email saya di aliffpadzi@gmail.com/ ismi_aliff@yahoo.com

Disclaimer:
Mahu saya tegaskan di sini bahawa saya mencari anda yang sukarela mahu melepaskan Enrich Miles anda kerana tidak tahu bila nak menggunakannya, atau tak sempat nak menggunakannya atau memang takde hajat nak menggunakannya. Saya bukannya mahu berurusniaga enrich miles, dan bukan mahu mendapatkan keuntungan. Saya hanya mahu mencukupkan jumlah enrich miles saya. Harap maaf jika ada yang berkecil hati atau tidak puas hati. Harap maklum.